ORGANISATIE

Caroline Beelen

Caroline Beelen is ruim 3 jaar geleden gestart met het bedrijf BambooBaby. Hiermee ligt de focus op het bieden van een duurzaam en circulair alternatief voor wegwerpluiers en -maandverband. Het harde werk van Caroline krijgt steeds meer tractie; naast dat het bedrijf steeds harder groeit, staat Caroline in (duurzame) ondernemerslijsten zoals de VIVA400, de Duurzame Jonge 100 (DJ100) en is uitgeroepen tot Duurzaam Ondernemer Gemeente Medemblik. In deze roerige tijden is het een kwestie van creatief denken en bovenal; samenwerken!

Paulette Kreuk

Paulette Kreuk begon in 2018 als Luisterkindwerker en specialiseerde zich in praten met ongeboren baby’s, om dat vervolgens te gaan leren aan zwangere vrouwen. Ook verbindt Paulette moeders en kinderen met elkaar, bijvoorbeeld als zij strijd hebben over slapen, boosheid en temperament. Doordat zij zelf moeder is van een temperamentvolle kleuter die als baby niet sliep, is zij ervaringsdeskundige op dit gebied. Ze heeft gemerkt dat verbinding met je kind en innerlijke balans de sleutels zijn tot geluk in het gezin. Dit draagt zij dan ook uit in haar werk.

Esther Bakker

Esther Bakker is in 2017 begonnen als draagconsulent. Gebruikmakend van het imago als “piratengezin” bij het RTL 5 programma ‘Kerels met een kleintje’, heeft ze haar bedrijf Draagpiraatjes genoemd. Ze begeleid ouders bij het vinden van de perfecte draagdoek of draagzak voor hun kind en leert ouders hoe deze te gebruiken. Sinds 2019 geeft ze ook een zeer informatieve zwangerschapscursus die ouders echt voorbereid op het leven met hun kindje en een cursus geboorteplan maken. 

Esther is rond het event uitgerekend van haar derde kindje. Daarom zullen Caroline en Paulette de organisatie van het Event op zich nemen.