Luisterkind

Vrijdag 3 juli - 19:30-20:30 uur Zaterdag 4 juli - 19:30 - 20:30 uur

Tijdens het Online Zwanger en Kind Event ga ik vertellen wat Luisterkind is.

Klein stukje over Luisterkind, tijdens een Luisterkind afstemming maak ik contact met de baby via de energie.
Dit is een hele pure en zuivere lijn, als ik contact maak met de baby luister ik wat de baby aan mij wil vertellen, wat zijn of haar wensen zijn.
Alles wat ik hoor schrijf ik op in een Luisterkind-afstemming en deze krijg je via de mail van mij.

Hoe Luisterkind met dieptegang geboortebegeleiding een mooie aanvulling is voor de zwangerschap en straks als je kindje is geboren.
Dat je samen met de baby al vast naar de geboorte kan werken en samen een geboorteplan kan maken.
Je neemt alle wensen van de baby mee in je geboorteplan. Je hoort al de wensen van de baby. Je leert op deze manier je baby al echt kennen. Je hoort ook van voor een wijs persoontje het al is. Ze kunnen echt al heel goed aangeven wat ze wel en niet willen.

Een Luisterkind-afstemming bij baby/ kinderen als het niet loop zoals je gewenst had. Tijdens een Luisterkind-afstemming luister ik wat de baby nodig heeft of wat er eventueel veranderd moet worden.

Als je het gevoel hebt dat jij en je kindje de bevalling niet geheel fijn hebben doorlopen kan ik een Luisterkind-afstemming met dieptegang geboorteverwerking doen. We kijken samen met de baby wat er anders had gemoeten en doen hier ook regressie op. De geboorte is een Leidraad van je leven en kan op deze manier een andere invulling krijgen.

Ik ga vertellen over Luisterkind op vrijdag 3 juli en zaterdag 4 juli om 19.30

Liefs Anja