Elements of Birth miniworkshop

Vrijdag 3 juli - 16:00-17:00 uur
Zaterdag 4 juli - 20:30-21:30 uur
Zondag 5 juli - 11:00-12:00 uur

Tijdens de Elements of Birth miniworkshop kom je erachter wat jouw Element of Birth* is en hoe dat van invloed is op de manier waarop jij je kan voorbereiden op de bevalling.
Wat heb JIJ nodig en wat zijn jouw wensen? Waarom is ontspannen voor de bevalling zo belangrijk en hoe kan jij je het beste ontspannen? En vervolgens, hoe communiceer je je geboortewensen aan je zorgverlener zonder dat je het gevoel hebt overruled te worden of te weinig kennis van zaken te hebben. *

Elements of Birth is een geheel nieuwe en unieke manier om je voor te bereiden op de bevalling. Een online zwangerschapscursus die geheel is afgestemd op jouw persoonlijkheid en op wat JIJ nodig hebt tijdens de bevalling.
Esther Koppelaar, verloskundige en Birthkeeper, ontwikkelde Elements of Birth omdat ze wilde dat iedere vrouw bewust wordt gemaakt over de rechten en mogelijkheden die er zijn rondom de bevalling.

Je hebt zelf veel meer inspraak in het geboorteproces dan je denkt! Elements of Birth bestaat uit 4 verschillende online zwangerschapscursussen, voor 4 verschillende persoonlijkheidstypen: Air, Earth, Fire en Water. Elke cursus is anders. Maar het resultaat is altijd hetzelfde: Zonder angst, maar vol vertrouwen uitzien naar de bevalling.

Deze miniworkshop is een introductie van de online zwangerschapscursus. Tijdens de miniworkshop ga je iets leren over welke hormonen er werkzaam zijn tijdens de bevalling en ga je bewust nadenken over wat er in je geboorteplan komt te staan.
Bovendien deel ik een cadeautje met je.