Deelnemers

Wasbare luiers en dameshygiëne

BambooBaby brengt wasbaar onder de aandacht. Dit doen we door verkoop, het geven van workshops, presentaties en consulten aan individuen en overheden over het gebruik van wasbare luiers. Zo zorgen we bij BambooBaby voor afvalvermindering en zijn we duurzaam en circulair aan het ondernemen.

Bevalbad Westfriesland

Bevalbaden verhuur

In regio Westfriesland verhuur ik vijf verschillende bevalbaden. Van budget tot luxe tweepersoonsbaden, je kunt ze via de website zelf reserveren. Breng- en haalservice kunnen we desgewenst afspreken.
Ik denk met je mee om je compleet te ontzorgen voor wat betreft de verhuur van je bevalbad.

Spreid je veren, leef prachtig.

Ik help vrouwen de vicieuze cirkel te doorbreken om vol pracht haar leven te bereiken vol liefde, plezier en verbinding.

Wasbare luiers

Het is onze missie om de duurzame wasbare luier de norm te maken. Dit doen we door het geven van workshops en consulten, het geven van duidelijke productinformatie en we zijn veel aanwezig op beurzen en geven online workshops over het starten met wasbare luiers.
Wij geven je graag meer informatie over wasbare luiers, billendoekjes en accessoires.

Cursussen rondom zwangerschap, kraamtijd en ouderschap

Jij en je kindje is een eenmanszaak, gestart vanuit eigen ervaring en opgebloeid tot een breed aanbod rondom zwangerschap, kraamtijd en ouderschap. Ik ben Nicole Amalo. HypnoBirthing docent, draagconsulent, babymassage docent, zwangerschapspilates docent, Spinning Babies parent teacher®, fysiotherapeut (gespecialiseerd op zwangerschapsgerelateerde klachten) en ook zwangerfit docent. Er zijn steeds weer nieuwe cursussen, technieken en ideeën die mij triggeren om meer te willen leren. Er is namelijk nog zoveel te ontdekken rondom geboorte en ouderschap! Middels mijn enthousiasme en expertise begeleid ik aanstaande ouders rondom zwagerschap, kraamtijd en ouderschap.
Luister naar je “moeder” instinct!

Webshop voor wikkeltherapie

Indewikkels.nl helpt mensen om op een natuurlijke manier gezondheidsklachten aan te pakken, zonder chemische middelen en zonder bijwerkingen. Dit doen we met verschillende doeken (wikkels) en natuurlijke ingrediënten zoals uien, citroenen of bijenwas met etherische olie. Elk ingrediënt kent zijn eigen genezingskracht!

Linda Schra

Als doula deel ik mijn kennis met jou & ik inspireer & empower jou om samen te ontdekken wat jij graag wil, wat jij belangrijk vindt & wat jij nodig hebt. Tijdens onze gesprekken ontdek je welke mogelijkheden er zijn & vertel ik je wat er in je lijf gebeurt tijdens een bevalling, zodat je ermee kunt samenwerken.

Geboortecoach

Ik wil vrouwen weer alles leren over de werking van hun lichaam tijdens de geboorte. De natuur heeft tot in de kleinste details alles voor ons uitgedacht. Ik wil alle vrouwen die kennis weer teruggeven. En dan bedoel ik ook écht alle vrouwen. De hele nuchtere vrouw, de ‘spuit mij maar plat’ vrouw, de sportieve vrouw, de onzekere vrouw, de angstige vrouw, de kruidenvrouw, de moestuin vrouw, de yoga vrouw, de spirituele vrouw, de hippe vrouw, de modebewuste vrouw, kortom ‘De Vrouw’.

En zo ‘popte’ ineens de 4 elementen in mijn hoofd. Ik heb een Geboortemethode ontwikkelt voor 4 typen vrouwen, gebaseerd op de persoonlijkheden van de 4 elementen. Aarde, water, lucht en vuur. Een methode die je geheel online kunt volgen, in je eigen huis, via je smartphone, tablet of pc. Maar waarbij ook de mogelijkheid tot LIVE dagen bestaat, waarin we elkaar face to face ontmoeten. 4 typen vrouwen, 4 verschillende cursussen. Elke cursus helemaal afgestemd op de behoefte per type vrouw. De inhoud verschilt per cursus. Maar het resultaat is hetzelfde: Vol vertrouwen toe leven naar de bevalling en het ouderschap. Een rugzak vol info en tools tot je beschikking om tijdens de bevalling in te zetten. Weten wat je kunt doen als het allemaal toch anders lijkt te lopen dan je gewenst had. En daarom altijd met een goed gevoel op de bevalling terugkijken.

Draagtrainingen

Kangatraining is de ideale workout voor jou als kersverse mama. Je hoeft je in de eerste plaats geen zorgen te maken over oppas voor je kindje, want je kindje gaat lekker mee, in de draagdoek of draagzak!

Moeders hebben speciale behoeften na een bevalling. Elke oefening tijdens de Kangatraining is daarom goed doordacht en aangepast aan deze speciale behoeften. Kangatraining is een totale lichaamsworkout! 

Tijdens de cursus les ga je actief werken aan het herstel van je lichaam en geven we extra aandacht aan bekkenbodem en buikspieren. We beginnen elke les, na een warming up, met een aantal vloeroefeningen. Daarna gaat je kindje in de draagzak en doen we een stukje choreo (met danselementen), maar ook squats, lunges, barre-oefeningen en bekkenbodem oefeningen.
Meedoen kan vanaf 6-8 weken (keizersnede 12 weken) na de bevalling.

Draagtrainingen

Tijdens het Online Zwanger en Kind Event geeft Nikoletta van Kangatraining Drechtsteden de online Kangatrainingen!

Maak van tijd voor jezelf, prioriteit

Tijd voor jezelf nemen is belangrijk om uit te rusten en op te laden. Soms wordt dat, door bijvoorbeeld de drukte van een gezinsleven, een beetje vergeten. Er is áltijd wel iets te doen in huis. Met Tijd voor mama wil ik je liefdevolle reminder zijn. Je motiveren om zonder schuldgevoel voor jezelf te kiezen. Niet alleen voor jou, ook je lievelingsmensen hebben baat bij een ontspannen jij.

Voor geboortekracht

La Louz heeft een missie ‘Een prachtige geboorte voor iedere ouder en een veilige hechting voor iedere kind’. Vanuit La Louz begeleid ik zwangeren en jonge ouders met een visie vanuit natuurlijk ouderschap en een natuurlijke geboorte. Ik geef mijn zwangerschapscursus Geboortekracht, draagconsulten en werk als mama & babycoach. Mijn eigen ervaringen met mijn 2 kinderen en mijn kennis als kinderverpleegkundige neem ik hierin mee. Ik voel ook aan alles dat wie jij bent altijd ook te maken heeft met hoe je bent geboren. Ik kijk daarom altijd naar de zwangerschap vanaf het moment van conceptie, naar het verloop van de bevalling en de eerste 3 jaar van een kindje na de geboorte. De geboortepatronen die daaruit zijn ontstaan kunnen van invloed zijn op de rest van je leven of dat van je kindje. Je ziet dit terug in gedrag en kunt dit weer tegenkomen als je zelf zwanger bent. Een cirkel die kan blijven bestaan of die we willen doorbreken. Met alles wat ik doe geef ik jou de kracht om het als ouder te mogen doen op jouw manier, om zwanger te mogen zijn vol liefde en om vertrouwen te krijgen voor een prachtige bevalling. Zodat de vrouw haar eigen keuzes mag maken en een kindje geboren mag worden uit liefde en zonder angst!

Ultieme zwangerschap en mooi moederschap

Best9Moms: Beleef de ultieme zwangerschap en de mooiste start van het moederschap door meer: Genieten, Energie, Zelfvertrouwen en Ontspanning. De online programmas van Best9Moms:

– Geven je tips & adviezen aangepast op de periode van jouw zwangerschap of het moederschap.
– Leren je om je gevoel te herkennen en in te zetten om goed voor jezelf te zorgen.
– Helpen je om de juiste motivatie te vinden om het wel vol te houden.

Anja Vruggink

De wens van jouw ziel, laat jezelf je hart weer omarmen en door luisterkind, coaching laat ik je inzien hoe mooi het is als je volledig vanuit je hart leven. Ik ben Luisterkind trainer en mag andere deze de Luisterkind methode leren in de achterhoek. Ik heb een hele grote liefde voor babys, bij elke keer dat ik een Luisterkind-afstemming op een baby maak, vind ik het mooi hoe duidelijk ze kunnen aangeven wat ze nodig hebben, om zorgeloos te leven.

De Kapitein voor het Vrije Kind

Martijn van der Kleij

De Kapitein haalt het vrije kind in iedereen naar boven!

Vruchtbaar

Natuurlijke zwangerschap

Ecoholistisch leven, natuurlijke zwangerschap en geboorte, sacred post partum, placenta wisdom, natuurlijk ouderschap, earthschooling, foodforestliving

Babymassage Sjoukje

Babymassage in Leeuwarden

Babymassage geeft baby’s warmte en geborgenheid en is voor ouder én kind een moment van ontspanning en verbondenheid en intens genieten.

De ontspannende werking van de massage en de wisselwerking tussen jou en je baby, zullen een positieve invloed hebben op de ontwikkeling van je kindje. De massage kan ook erg nuttig zijn voor baby’s die overstrekken, onrustig zijn en of veel  huilen en kan spanningen en darmkrampjes helpen voorkomen.

Mijn missie is om zoveel mogelijk ouders/verzorgers deze liefdevolle basis mee te geven en te laten ervaren hoe bijzonder die één op één momentjes zijn. Hoe mooi is het om ieder kindje dagelijks echt te laten voelen dat er iemand voor hem/haar is en hiermee een mooie basis te leggen voor de toekomst.

Kindermassage Best

Kindermassage Noord-Brabant

Kinder Massage Best is er voor ouder en kind van 6 weken tot 12 jaar. Na 9 maanden in mama’s buik wordt jullie kindje geboren. Alles is nieuw en je kindje moet erg wennen aan alle prikkels van geluid emoties en alleen slapen, alles moet je kindje leren. Aanraking is een basis behoefte. Massage zorgt er voor dat spanningen in het lijfje van je kind afvloeien. Je kind slaapt beter, het stimuleert hersenontwikkeling en verminderd stress voor ouders en kind van 6 weken tot 9 maanden geef ik babymassage lessen 4 lessen in groepsverband op locatie. ook babymassage individueel aan huis is mogelijk. Voor kinderen van 4 tot 12 heb ik een (HSK) hoogsensitieve kindermassage ontwikkeld. Ik kom dan bij jullie thuis om jullie kind te masseren zodat hij/zij volledig tot rust kan komen. Ik vind het voor hooggevoelige kinderen erg belangrijk dat zij in hun eigen vertrouwde omgeving gemasseerd kunnen worden. Zodat zij thuis echt heerlijk kunnen ontspannen zonder prikkels van een vreemde ruimte.

Natuurlijke kraamproducten

Natuurlijke en liefdevolle kraampakketten en producten.

De beste start voor jou en je baby!

Lief mooi kindje

Praktijk de Witte Steen is in 2003 opgericht door Marline Schreuder. Zij is psycholoog, Journeytherapeut en Luisterkindwerker. Ze begeleidt volwassenen, kinderen en baby’s op haar unieke wijze waarbij ze je terugbrengt naar jezelf, naar de antwoorden die in jou liggen. Nare herinneringen uit het verleden werken onbewust door in je leven van nu wanneer pijnlijke emoties weggestopt zijn. Door deze alsnog te verwerken kom je vol vertrouwen, vrij en blij in het leven te staan. Ga weer écht leven en stralen! Marline is gespecialiseerd in angst, depressie, huilbaby’s, hooggevoeligheid en emotionele verwerking (nare jeugdervaringen, verlies, geboortetrauma, ingrijpende bevalling).

Zwangerschapscoaching

Ik ben er voor de vrouw die haar zwangerschap heel bewust wil beleven en haar bevalling vanuit vertrouwen voorbereidt. Hoe kun je trouw blijven aan je eigen innerlijke kracht en tegelijk zacht worden. Jij hebt de keuze waar en hoe je wilt bevallen. Je ervaart overgave en tegelijkertijd regie.

Draagconsulent en -verhuur

Dragen is natuurlijk logisch! Daarom wil ik je er graag bij helpen. Van goed leren knopen tot het vinden van de perfecte draagzak.